Teambuilding medewerkers Fielmann brillen Emmen

Op 4 november 2017 ging het team van Fielmann Brillen in Emmen een nachtje weg om de banden nog wat sterker aan te halen. De eerste route ging naar B&B “De stapper” in Velden. Daar waren alle kamers afgehuurd. Bij aankomst stond er koffie met eigen gebakken cake klaar. De kamers werden verdeeld en ondertussen het buffet opgebouwd.

Gezamenlijk werd gegeten en daarna tot in de late uurtjes in de buitenlounge gefeest.

De volgende morgen een uitgebreid ontbijt en daarna een wandeling om op te frissen.

Daarna kwam de verdere invulling van de dag. Bij Taurus World of Adventure in Velden was een heel programma voorbereid van Lasergame, adventure Glowgolf, arcada games, koffie met Limburgse vlaai Family Flight of Trillride en afsluitend eten.

Al met al een perfecte manier om aan teambuilding te doen.

Super idee. Een dagje Taurus World of adventure. Kijk eens op: www.taurusworld.nl

 

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

2 reacties op Teambuilding medewerkers Fielmann brillen Emmen

  1. Betsy schreef:

    Lieve Gijs en Emmy,
    Het was afgelopen weekend super bij jullie! Wij, als team van Fielmann optiek uit Emmen, hebben heel erg genoten van de gastvrijheid die jullie verlenen. Je voelt je bij jullie direct thuis. Jullie hebben ons zo verwend!!! De bed en breakfast is een plaatje. Met de gouden handen van Gijs uit t niets opgebouwd en door Emmie helemaal afgestyled. Wat prachtig allemaal in zo’n mooie omgeving!
    Heel hartelijk bedankt en voor jullie een dikke knuffel uit Emmen van
    BetsyMarjoJenniferRiaAnnetEllieAlbertJolandaHenk, Fielmann optiek Emmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *