Afsluiting 2022

We hebben 2021 ook al weer bijna achter de rug. Na de lastige jaren met onze gezondheid 2018, 2019 en 2020 was 2021 weer redelijk normaal. Alleen Corona blijft ons allemaal achtervolgen. Met onze gezondheid gaat het weer goed. Emmy houdt wat last van vermoeidheid en weinig gevoel in haar voeten. Verder gaat alles zijn gangetje. Voor 2022 hebben we wel al enkele vakantiedagen ingepland. Dat moet nu al omdat er al een aantal reserveringen staan en we nu toch ook af en toe eens weg willen met de camper. Helaas hebben we ook de prijzen een beetje aan moeten passen. De gemeente Venlo moet natuurlijk weer wat gaten dichten en dat gebeurt altijd voor een deel door de toeristenbelasting te verhogen. Daarnaast zijn de energiekosten natuurlijk flink gestegen. Gelukkig kunnen we het bij 5 Euro houden waardoor de kamers voor twee personen op 85 Euro komen. Het appartement wordt 110 Euro per nacht excl. ontbijt. We hopen net als afgelopen jaar weer veel van onze vaste gasten te mogen begroeten.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

2 reacties op Afsluiting 2022

  1. Sehr geehrte Damen und Herren,

    ich suche für meine Fahrradgruppe (9 Personen, erwachsene Männer) eine Übernachtungsmöglichkeit für den 05.06. auf den 06.06.2022.

    Bitte um Nachricht.

    Mit freundlichen Grüßen
    Klaus van der Kemp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *