Etentje vanwege onze 200ste review op B&B.nl

Afgelopen weekend hebben we ons zelf getrakteerd op een etentje vanwege onze 200ste review op www.bedandbreakfast.nl. We hebben nog steeds een gemiddelde van 9.4. We zijn daar trots op. Ook als we de teksten van alle reviews lezen weten we waar we het voor doen. We hebben op ons vaste speciale adres gegeten. Burg Ingenhoven in Nettetal Lobberich. Gastvrouw Frau Rozenwasser. Altijd een succes. Ook de gasten die we naar hen verwijzen zijn altijd tevreden.

 

Iedereen hartelijk dank voor alle lovende woorden die jullie afgegeven hebben zowel op bedandbreakfast.nl, onze gastenboekjes op de kamers, de site van Google en onze eigen Weblog. Dan weten we iedere keer weer waar we het voor doen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Etentje vanwege onze 200ste review op B&B.nl

 1. Klaas en Cisca Westra schreef:

  Lieve Gijs en Emmy,

  Van harte gefeliciteerd met jullie 200e goede recensie!
  Het is ook dik verdiend,wij zijn nu voor de tweede keer bij jullie geweest en het is iedere keer gewoon een feestje om bij jullie aan te komen en te verblijven!
  Wij blijven zeker terug komen,eind van deze week alweer, heerlijk tot dan!

  Groetjes Klaas en Cisca Westra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *