Verbouwing

De afgelopen 2 jaar waren niet de makkelijkste. Eerst kreeg Emmy borstkanker. Nadat dit bijna helemaal onder controle was en zij ook weer haar haartjes terug had, kreeg ik blaaskanker. Daarna kwam Corona. Gelukkig precies op het moment dat ik geopereerd moest worden en een aantal weken uit de roulatie was. Gelukkig hebben we nu alles achter de rug en zijn weer gezond verklaard. Dat was voor ons reden te bekijken hoe we ons leven anders in konden richten. We wilden het wat rustiger aan gaan doen. We hadden al een camper gekocht. Maar dan is het nog lastig reserveringen niet aan te kunnen nemen. Daarom hebben we ervoor gekozen met minder B&B kamers te gaan werken en van twee kamers een mooi appartement te maken.

Zit/eetkamer

Het appartement De Stapper is nu klaar. Het is een redelijk ruime zit/eetkamer geworden. Daarnaast zit er een keukentje in en heeft het appartement een aparte slaapkamer met badkamer. Ook is er airconditioning. Het appartement is volledig ingericht. Ook de keuken heeft alles wat minimaal nodig is. Daarom is er geen ontbijt inbegrepen bij de prijs.

zit/eetkamer
Keukentje
Keukentje
Slaapkamer

De prijzen:

Voor 1 nacht is de prijs € 110,= exclusief ontbijt. Voor reserveringen van meer dan 3 nachten geldt een korting van 15% op het totaalbedrag.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *