Zondag 20 juli 2014

Oprit met houten poort

Brug bijna klaar 1

Brug 2

Aanlegsteiger + brug

Ondertussen ben ik al weer een tijdje aan de vijver en aan de oprit aan het werken. De oprit is nu bijna klaar. Er zijn een paar pilaren gekomen met een houten poort ertussen. Op de pilaren/pilasters moeten nog lampen of mooie vazen komen.

In de vijver heb ik weer een stuk gegraven om de brug te kunnen bouwen en de aanlegsteiger. Beiden zijn zo goed als klaar. Afgelopen week heeft het zo veel geregend dat het waterpeil nu iets te hoog staat. Dat betekent dat ik even niet kan graven. Dus heb ik eerst de brug maar afgewerkt.

Brug naar eiland

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *