Vrijdag 20 juni 2014

Helaas door allerlei omstandigheden een tijdje geen updates meer. Emmy is helaas bijna 2 maanden ziek geweest en daardoor hadden we de handen meer dan vol.

Toch is het werk wel langzaam doorgegaan. Ondertussen heb ik de parkeerplaatsen bijna helemaal verhard. Er moet nog een klein stukje aan het einde maar dat gaat binnenkort ook gebeuren.

Eerste parkeerplaats verhard

Bijna volledig beklinkerd

 

 

 

 

 

Wachten op de winter

 

De vijver gaat ook steeds verder. Op de eerste foto is te zien dat we wachten op vorst. In de winter staat het water zo hoog dat ik niet kan graven.

Daarna ben ik nog regelmatig aan het graven geweest. Op dit moment ben ik de brug aan het voorbereiden die naar het eiland moet gaan. Op het eiland komt dan nog een extra terras. De lange kant van de vijver is al zo ver klaar dat er een ligweide is. Daarnaast hebben we een bootje gekocht. Vooral de kleinkinderen zijn daar erg enthousiast over.

 

Vijver 1

 

Aanleg brug

 

 

Voorbereiding aanlegsteiger

Aanlegsteiger + aanleg brug

 

 

 

 

 

 

Zo gaan we toch elke week weer verder. De tijd van de asperges is weer voorbij dus wordt het iets rustiger met de moestuin. Nu zijn de kersen aan de beurt. Daar maken we dit jaar ook jam van.

Als laatste wijziging wil ik nog even wat foto’s laten zien van de nieuwe lounge set waar je bij mooi weer heerlijk kunt loungen. En enkele foto’s die ik vanuit een hoogwerker gemaakt heb.

Lounge set

 

Luchtfoto 1

 

 

 

 

 

Luchtfoto 2

 

Luchtfoto 3

 

 

 

 

 

 

Luchtfoto 4 vijver in aanleg

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *