Maandag 9 april

Gisteren hebben we de opening gehad voor familie en vrienden. Een fantastische dag. Heel veel complimenten. We zijn zelf ook erg enthousiast. Volgende week zondag (15 april) is er nog een open dag voor alle nieuwsgierigen. Velen uit de omgeving en kennissenkring willen het graag zien. Iedereen is van harte welkom. Voor een drankje wordt gezorgd. Er staat een tent zodat iedereen in alle rust de kamers kan bekijken en daarna een kop koffie of een glaasje kan drinken in de tent.  We willen natuurlijk nu nog niet alles prijsgeven maar om een indruk te geven toch een foto van de Boerenkamer.

Boerenkamer

Iedereen is van harte welkom

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Maandag 9 april

  1. René & Francine schreef:

    Hallo Emmy en Gijs. Van harte gefeliciteerd met jullie geweldig mooi B&B de Stapper. We zien vandaag pas dat het gisteren Open Huis was. Anders waren we beslist even komen kijken. Het ziet er geweldig mooi uit allemaal. Veel succes en groeten Francine & René

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *