Zondag 11 maart

Electrische bedrading trekken met Fanny

De afgelopen 5 dagen heb ik zo’n 60 uur gewerkt. Dat is ook wel te merken. Als klap op de vuurpijl hebben Emmy en ik vandaag in drie kamers het behang afgewerkt. Alle muren die getext moesten worden zijn klaar. Alleen de gang moet nog gespoten worden. In de badkamers zijn overal de plafonds aangebracht. In de eerste drie kamers is de electriciteit klaar. Ook is de vloer van de technische ruimte gelegd. Volgende week kunnen we met de eiken vloeren beginnen. Daarnaast moeten de wastafels en de douchecabines nog geplaats worden. Dan de deuren nog verven en de kamers kunnen ingericht worden.

Voorbereiding plafond badkamer Suite

 

De Stapper-Suite behangen

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Badkamer De Stapper-Suite

 
 
 
 
 
 
 

Behang Engelse kamer

 
 
 
 
 
 
 
 

Behang Reizigerskamer

 
 
 
 
 
 

Badkamer Engelse kamer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vloer technische ruimte

 
 
 
  
 
 

Badkamer Reizigerskamer

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Zondag 11 maart

 1. Marian Hilgeman en Marieke Schaper uit Alkmaar schreef:

  Hallo Emmy en Gijs,
  Eindelijk jullie blog eens bezocht. Na berichten over de Floriade op het nieuws werden we ineens weer nieuwschierig naar hoe het met en bij jullie zou zijn. En ook met de bedoeling eens te kijken of er misschien in de toekomst nog plaats is bij jullie.
  Wat is er veel gebeurd zeg! Het is niet meer te herkennen onderhand. En wat wordt het prachtig allemaal! Samen met de goede verzorging van jullie gasten zal de onderneming op volle kracht verder kunnen en floreren samen met de Floriade.
  Nog een laatste stevige zet…en dan kunnen de eerste gasten ontvangen worden en kunnen jullie met trots omkijken naar de afgelopen maanden met een prachtige resultaat. Nog heel veel succes met de laatste loodjes!
  Hartelijke groet, Marian en Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *