zondag 1 januari 2012

Stucadoren Gooi kamer.

Allereerst wil ik alle lezers een gelukkig en gezond 2012 wensen. Ondanks de nieuwjaarsdag heb ik vandaag toch weer het een en ander klaar gekregen. De afgelopen week is er veel gestucadoord en de Suite (of Zondagse kamer zoals dat vroeger zo ging) begint al aardig op een kamer te lijken.

 
 
 

Gestucadoord en plafond aangebrachtBadkamer Suite

De bedrading voor de electriciteit moet nog getrokken worden, er worden 2 muren behangen en de badkamer moet nog betegeld en verder ingericht worden. De muren van de badkamer zijn opgetrokken als schoon metselwerk maar worden nog creme geverfd. Toch begint dit al aardig op te schieten. We hebben nog steeds begin april als dead line staan. Dat wordt nog wel aanpoten.

Ook de andere kamers gaan vooruit. In de Reizigerskamer moet nog 1 wand gestucadoord worden.

Badkamer Reizigerskamer

In de Engelse kamer moet nog een gedeelte van de muur opgetrokken worden en verder moet deze kamer nog gestucadoord worden.

Engelse kamer

Dat wordt een klus voor komend weekend.

De gang is wat stucwerk betreft wel klaar. Hier moeten de bedradingen voor de electriciteit nog getrokken worden, de vloerverwarming nog gelegd en de tegelvloer.  Zo’n lange gang geeft zoals het er nu uitziet wel een ruimtelijk effect.

Gang gestucadoord

 
We hebben afgelopen week ook de vloeren opgehaald. Alle kamers krijgen een eiken vloer. Elke kamer een ander type eiken. Varierend van kastelenvloer tot molenvloer.
 
Zo komen we elke week een stukje dichter bij het eindresultaat.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.