Nieuwe projecten

Emmy wilde al jaren een pipowagen die we aan de vijver kunnen plaatsen. Niet om te overnachten maar meer om een extra loungeplek te creëren. Uiteindelijk hebben we een oude schaftkeet gekocht. Nu ben ik begonnen de keet eerst te bekleden met douglas hout. Dan kan het mooi vergrijzen. Weer een project waar ik hulp bij krijg. De broer van Emmy, Hans Spreuwenberg,  vindt het ook leuk om mee te helpen. We zijn ondertussen al bijna zover dat alle 4 kanten bekleed zijn. Inclusief een dunne laag isolatie. De volgende stap wordt het maken van een veranda en het verlengen van het dak. Dat wordt nog een hele uitdaging. Daarna nog een nieuwe deur en luiken aan de ramen. De binnenkant komt ook nog aan de beurt. Uiteindelijk komt hij bij de vijver te staan.

Naast de pipowagen heb ik ook zonnepanelen in de moestuin opgebouwd.  Volgende week gaan we die aansluiten en kunnen gebruik gaan maken van de in eigen beheer opgewekte stroom. 36 panelen moeten samen toch genoeg opleveren om ons verbruik af te dekken. 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *