Stormschade

18 januari had Nederland te maken met een hevige storm. Zelfs voor ons in het zuid-oosten van het land was het raak. Wij hadden een overkapping in voorbereiding die nog afgebouwd moest worden. Helaas ging het allemaal de lucht in we vonden het behoorlijk verwrongen terug in de moestuin. Dat betekende dus dat er een andere oplossing gezocht moest worden. Daarnaast waren er ook nog al wat pannen van het dak gewaaid maar die had ik er ’s avonds al weer op liggen.

Uiteindelijk hebben we voor de overkapping een geheel andere oplossing besteld waar onze gasten straks in voorjaar en zomer lekker bij de vijver kunnen liggen.

 

Gelukkig was de nieuwe overkapping snel te leveren waardoor we een week later al aan de opbouw konden beginnen.

 

Gelijktijdig vond Emmy op het internet een schaftkeet die we om gaan bouwen tot een pipowagen en waarin men in de toekomst kan loungen. (zie blauwe wagen achter de nieuwe overkapping) Eerst maar eens begonnen met de opbouw van de nieuwe overkapping. Gelukkig kreeg ik hulp van Hans Spreuwenberg. De broer van Emmy. Samen hebben we de klus in ongeveer 2 dagen geklaard en staat er nu een mooie “kapschuur” als overkapping voor de ligbedden.

 

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *