Zondag 26 mei 2013

Ondertussen ben ik al weer volop bezig met de buitenkant af te werken.

Vorige week hebben we het tuinhuis uitgebreid met een overkapping waar de barbeque een vaste plaats heeft gekregen. Vrijdagavond en zaterdag hebben we asfalt dat nog op de binnenplaats lag, verwijderd en al voor het grootste gedeelte klinkers gelegd. Nu begint de binnenplaats ook zijn eindfase te bereiken.

Asfalt verwijderen

 

Voorbereiding uitvlakken

 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 

De eerste oude klinkers liggen

 

Het nieuwe terras met oude klinkers bijna klaar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zoals op de linker foto te zien is heb ik van een oude melkcontainer nog een kleine waterpartij gemaakt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

2 reacties op Zondag 26 mei 2013

 1. Onno Teunissen schreef:

  Hallo,
  Afgelopen vrijdag heerlijk geslapen in de “Reizigerskamer” en kreeg bij aankomst een heerlijke zelfgemaakte pittige Thaise Aspergesoep. De volgende ochtend een heerlijk ontbijt. Dank jullie wel weer het heerlijke rustgevende verblijf. Echt een aanrader!!!

  Onno Teunissen

 2. Heije en Ina Wubs -de limburgse groningers- schreef:

  Wat is er al weer veel gebeurd sinds wij er waren in maart en wat ziet het er nog weer mooier uit. Zien op de foto ook dat het nieuwe oude deurtje is geplaatst. Aan de achterkant ook? Komen een gauw een keer weer logeren en de boel bekijken.
  Groeten uit het hoge noorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *