Zondag 18 november 2012

Dat is al weer een tijdje geleden dat ik me gemeld heb. De laatste keer was met de opening van de laatste 4 kamers in april. Sindsdien is het ongelooflijk druk geweest. Natuurlijk voor een belangrijk deel door de Floriade. Die is nu helaas afgelopen. Tijdens de Floriade hebben we 7 dagen per week van ‘smorgens 7.00 uur tot ‘savonds 12.00 uur gewerkt. Bijna zonder uitzondering. Die drukte is nu wel een beetje geluwd. We kunnen weer op adem komen. Dat wil niet zeggen dat we stil zitten. Voor dit najaar stond buitenom gepland. We hebben ondertussen het theehuis klaar.

Theehuis in aanbouw

 

Het Theehuis bestaat uit 3 delen. Eerst een overkapping waar men overdekt in de eerste ochtendzon kan genieten. (eventueel van een sigaretje). het 2e deel is een kleine kamer geworden die ondertussen ook volledig ingericht is. Ondertussen is de inrichting en de electriciteit helemaal klaar en zijn we bezig met het aanleggen van de terassen. 

 

Theehuis nov 2012

 
 
Zoals je kunt zien is het echt herfst. De bladeren vallen. dus zijn we ook volop bezig de tuin winterklaar te maken.
 
 
Hierna volgen nog een paar sfeerfoto’s van het Theehuis.
 
 
 
 
 
 

De knusse "woonkamer"

 
In het woonkamertje kan men ‘savonds gezellig een boek lezen of gewoon bij het kacheltje de gedachten laten gaan en ontspannen. 

Een kijkje in het theehuis

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Zo gaan we rustig verder. Aan de toekomstige vijver is ondertussen ook weer een nieuw terras klaar. Zodra de vijver wat verder gevorderd is kan men hier genieten van een rustige plek aan het water.
 
Zo gaan we gestaag door met alle aanpassingen.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *