Woensdag 24 augustus

Storten vloer kamer 2

Het weekend is er natuurlijk weer zwaar geklust. Afgelopen week vrijdag, zaterdag en zondag. Deze week is de vakantie begonnen. De eerste 2 dagen andere verplichtingen gehad maar vandaag weer hard gewerkt. De vloeren van de laatste 2 kamers zijn uitgebroken en de vloer van kamer 2 is gestort. Vandaag heb ik de vloer van kamer 1 (Dat wordt de boerenkamer) uitgebroken. Morgenvroeg leg ik het laatste stuk nieuwe riolering en kan dan de isolatie leggen, de staalmatten erop en de vloer afstorten. Komend weekend gaan we de laatste tussenmuur opmetselen. Daarna nog 1 buitendeur uitbreken en daarvoor in de plaats een nieuw raam en de ruwbouw is zo ver klaar. De muren voor de badkamers moeten nog wel opgetrokken worden.

Uitbreken van de "grup"

 

Uitbreken oude vloer kamer 1 "De boerenkamer"

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *