Actualiteit

 
 

  

Emmy Spreuwenberg en Gijs van Boxtel hebben in 2005 de boerderij aan de stappersstraat 22 in Velden betrokken. De oorspronkelijke boerderij is gebouwd omstreeks 1700. In 1938 afgebrand en in 1939 herbouwd waarbij delen van de oorspronkelijke bouw bewaard zijn gebleven. De boerderij had tot 1997 nog de functie van boerenbedrijf. De familie Willemsen die vele generaties de boerderij bewoond heeft had hier hun varkensbedrijf.
Emmy en Gijs zijn beiden de 50 gepasseerd en wilden een nieuwe uitdaging aangaan. Allereerst hebben zij het woongedeelte zo veel mogelijk rekening houdend met de bestaande sfeer, geheel gerenoveerd. De boerderij leent zich voor vele doeleinden maar tijdens de eerste werkzaamheden voor de verbouwing werd het idee al gelanceerd er een Bed en Breakfast op te starten. Gekozen werd voor een naam die paste bij het Pieterpad dat door de achtertuin loopt, de fietsroutes aan de voorzijde en de hierbij goed aansluitende straatnaam. Zo werd het B&B “De Stapper”

Verdere informatie vindt u op de diverse pagina’s.

 
 

  

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *